< ---- Terug naar het menuoverzicht

Zakelijk

Wanneer u prijs stelt op een vrijblijvend gesprek met mij over wat ik voor uw kind of gezin kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta u graag te woord.

PGB/ZIN

Voor kinderen en jongeren die beschikken over een persoonsgebonden budget AWBZ is het mogelijk om bij Amparo begeleiding in te kopen.
Voor de invulling van de begeleiding houd ik mij aan de vergoedingslijst persoonsgebonden budget AWBZ 2013, zodat ik alle begeleiding kan verantwoorden aan het zorgkantoor.
Samen met de budgethouder maak ik een zorgplan, waarin we de indicatie uitwerken in praktische en haalbare doelen.

Cliƫnten kunnen zowel zichzelf aanmelden als verwezen worden.
Praktijk Amparo heeft geen contracten met verzekeraars afgesloten. Ouders kunnen daarom niet bij Praktijk Amparo terecht voor vergoede zorg.
Praktijk Amparo heeft geen wachtlijst, u kunt direct terecht.

Offerte

Voor een offerte of een aanvraag voor een training of workshop voor onderwijsinstellingen of een organisatie kunt u mij bereiken via onderstaande contactgegevens.

Samenwerking

In de Praktijk Amparo werk ik samen met Jeannette Aukema van onderneming LindekRoden, als orthopedagoog doet zij psychodiagnostisch onderzoek; intelligentiebepaling, werking van het geheugen, executieve functies, concentratieproblemen, hoogbegaafdheid, faalangst. Ook kan Jeannette een didactisch onderzoek doen naar het niveau op de verschillende leervakken.

Mariƫlle van den Berg, van huis uit orthopedagoog, heeft haar eigen onderneming Life mapping. Zij is een ervaren communicatietrainer en coach. Zij heeft de opleiding Systemische paardencoaching, EAGALA 1 en 2 gedaan om zo haar paarden in te kunnen zetten bij trainingen en coaching.

Wij werken samen op basis van vrij ondernemerschap, onze samenwerking geeft borging en faciliteert onze werkuitvoering.

Praktijk Amparo is aangesloten bij de binnenkring van Paletzorg, een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemende zorgverleners in Noord Nederland.

Contact

Praktijk Amparo
voor begeleiding, coaching en advies.
Joke Nauw
Eeserstraat 23
9531CL Borger
06 488 01 588
info@amparocoaching.nl

 

Amparo is Papiamento voor omarming; een warm gebaar dat uitdrukt dat je begrepen wordt en dat er naar je geluisterd wordt. Amparo biedt deze omarming aan kinderen, jongeren, hun ouders en de deskundigen die om hen heen staan.

 

Lid van Paletzorg Kernteam

 

 

 

 

MijnKeurmerk

 

 

 

 

 

BIG

 

 

 

 

WTZi / AWBZ / Zorgregister

 

 

 

AGB-code

AGB-code 73-730364

 

 


< ---- Terug naar het menuoverzicht

Namaste Webdesign